Srečanje 8.11. ali 9.11.
3 posters
Srečanje 8.11. ali 9.11.
Spoštovani sošolci in sošolke,
predlagam da se 8.11. oz. 9.11. dobimo nekje na pijači. Lokacija še ni določena, sprejemam tudi predloge. Lepo bi bilo da ima gostilna dovolj prostora. Za kakršne koli inforacije ali pa predloge prosim pišite tu.
LP
Sošolec Luka
predlagam da se 8.11. oz. 9.11. dobimo nekje na pijači. Lokacija še ni določena, sprejemam tudi predloge. Lepo bi bilo da ima gostilna dovolj prostora. Za kakršne koli inforacije ali pa predloge prosim pišite tu.
LP
Sošolec Luka
LuxXx- Število prispevkov : 13
Re: Srečanje 8.11. ali 9.11.
Tud men se zdi to pametno.. Dejte folk mal predlogov pa se še kej lohk zmenmo..(sj bi dau kak predlog če bi lublano poznau kej bolš ) škodit ne more, na konc lahk sam še zvete kej če česa niste vedl! Če nas bo sam 5, tud vredi!
Lp, Gregor!
Lp, Gregor!
Svetilnik- Število prispevkov : 2
Potem predlagam drugi datum (9.11. se mi zdi (2 predavanje)), da gre se 1x list okoli (tokrat iz zadnje in sprednje vrste (2 lista)), da ce kdo zadnjic ni videl/bral, ne zamudi "pomotoma" oz. nenamerno.
Ce ni nobene boljse lokacije, jaz predlagam bar ki je (ce gledamo od vhoda faxa) v smeri zelezniske postaje, na tej strani ceste (tam sta 2 gostilni, vsaka na eni strani ceste cirka 5 metrov narazen). Ne vem kako se rece, bo pa pisalo v naslednjem listu. =)
PS: Ce kdo pozna boljso lokacijo, pa kar pogumno.
Veliko srece pri ucenju.
LP
Luka
Ce ni nobene boljse lokacije, jaz predlagam bar ki je (ce gledamo od vhoda faxa) v smeri zelezniske postaje, na tej strani ceste (tam sta 2 gostilni, vsaka na eni strani ceste cirka 5 metrov narazen). Ne vem kako se rece, bo pa pisalo v naslednjem listu. =)
PS: Ce kdo pozna boljso lokacijo, pa kar pogumno.
Veliko srece pri ucenju.
LP
Luka
če bo 9.11 pridem ker 8.11 ne morm na predavanje zaradi službe .. un bar je pa čebela sam notr nima neki velik prostora tako če bo št. več ko 3-4 bo bol težko kaj skombinirat .. pol je skor že bol it v cezarja al kam tja na uni konc (če to sploh še obstaja )
Nyke- Število prispevkov : 13
Ja, čebelico sem mislil. Drgače pa sem predvideval da bomo kar zunaj sedeli... Če se da stole in mize skupaj bo kar nekaj prostora... Če nas bo pa še vseeno preveč pa se lahko tudi relociramo =)
Torej, naslednje srečanje 15.11. po izpitu. Če se da si uzemite kakšno uro "frej".
LP
LP